BLOG

Vrhunska lesena športna oprema

Za amaterske športnike je stoja običajno element, ki zahteva kar nekaj trdega dela z dobro mero vztrajnosti. Vsekakor pa je pot do stoje veliko lažja, če se izvedbe lotimo pravilno. V tem članku ti razkrijemo nekaj nasvetov za hitrejši napredek. Pripravljen/a?

Si želiš sam/a doma izdelati hangboard in s tem prihraniti nekaj denarja? Opisali smo postopek izdelave brez strojev, ki je zelo enostaven in je izvedljiv za skoraj vsakogar. Kaj vse potrebuješ, kakšen je postopek in časovni vložek pa najdeš na spodnjem gumbu.

Katero vrlino potrebuješ pri katerem koli športu? Brez česa res ne gre in brez česa ne boš nikoli najboljši/a? Preberi si, kateri trening te bo držal pokonci in te bo vsaj delno zavaroval pred poškodbami.

Pridejo dnevi, ko je zunaj mraz ali dež in nimaš nobene možnosti za dober trening? Pokazali ti bomo, kako zelo enostavno pritrdiš gimnastične kroge na strop v stanovanju. Potrebuješ le slabe pol ure!

Kalistenika je vse bolj popularen način vadbe, ki je dostopen prav vsakomur. Je popolnoma brezplačna in ne zahteva veliko predznanja. Te zanima kako izgleda in kako se razlikuje od ostalih načinov vadbe? Morda te utegne zanimati!

Že veš, da so leseni krogi tvoja izbira, pa ne veš na kaj moraš paziti pri nakupu? Preveri, da ima tvoj trgovec kvalitetne kroge! Lastnosti, po katerih prepoznaš le-te pa najdeš tukaj!

V naši spletni trgovini se je nabralo že kar nekaj različnih vrst ročk za telovadbo. V članku so izpostavljene vse prednosti in slabosti posameznih modelov. Preberi in oceni katere so ti pisane na kožo!

Gneča v fitnes centrih v zimskih mesecih ter soparen zrak v poletnih mesecih iz marsikoga izsrkajo zadnji kanček motivacije po zagnanem treningu. Zakaj bi se gnetel/a v telovadnici, če lahko še kakovostnejši trening izpelješ tudi zunaj v naravi? Krogi ti lahko pri tem precej pomagajo!

Želiš biti obveščen/a o naših naslednjih prispevkih?

Naroči se na e-novice