Ustvarjamo in na novo oblikujemo športne pripomočke iz naravnih materialov.

Začetek zgodbe in razvoj ideje

Začetek zgodbe sega daleč v začetek tega tisočletja.  Starša Marko in Marta Sušnik sta se odločila, da na vrt postavita leseno ogrodje z gimnastičnimi krogi, ki naj bi služilo kot aktivno igralo za njuna otroka. Kmalu se je izkazalo, da je bila aktivnost priljubljena med vsemi otroci iz vasi, zato sta vsako popoldne gostila skoraj pravi vrtec!

Po več letih uporabe sta smrekova trama počasi trohnela in zaradi varnosti je bilo potrebno ogrodje podreti. Ostali so še vedno uporabni gimnastični krogi. Vsem je bilo kroge škoda zavreči, zato jih je takrat 16 letni sin Evgen želel prodati kot rabljen izdelek. Po objavi oglasa je nemudoma dobil številne klice ljudi, ki so se zanimali za ta športni rekvizit.

Po uspešni prodaji sta se oče in sin odpravila v domačo mizarsko delavnico družinskega podjetja. Nekaj ur zatem so na splet prišli prvi gimnastični krogi, ki pa so bili po obliki bolj kot ne oglati. Izdelek se je kljub temu prodajal, Evgen pa je začel postopek izdelave izboljševati in optimizirati. Kmalu so se poleg krogov pojavili tudi drugi rekviziti, ki jih dandanes lahko najdeš na spletni trgovini Treniraj z naravo.

O nas

V podjetju smo specializirani za izdelavo notranjega in zunanjega pohištva po naročilu. Upravljamo z najsodobnejšimi stroji in razpolagamo z bogatimi izkušnjami. Prizadevamo si za zadovoljstvo naročnika, kratek rok dobave in kakovost izdelkov.

DRUŽINSKO PODJETJE

masivne-klopi-evropski-macesen-tibu-o-nas

Študent zadnjega letnika magistrskega študija lesarstva in ustanovitelj spletne trgovine Treniraj z naravo. Skupaj s podjetjem sodelujemo pri izdelavi in projektiranju novih izdelkov, sam pa urejam nove vsebine na spletni trgovini, odpošiljam izdelke in skrbim za komunikacijo s strankami. Trenutno aktivno sodelujem tudi na projektu Štorklja Novorojenček s sestro Kristino.

Evgen Sušnik

Dipl. inženir lesarstva

Vizija

Naša vizija temelji na izdelavi predvsem uporabnih pripomočkov za rekreacijo, ki so prenosljivi z namenom, da jih lahko vzameš vsepovsod in treniraš kjerkoli. Trening v naravi je zagotovo kakovostnejši, saj se odklopimo od vsakodnevnih obveznosti in uživamo v svoji koži. S pojmom narava mislimo tako na okolico, kot tudi na vadbeni pripomoček, ki ga uporabljamo. Les, kot idealen obdelovalni in vzdržljiv material je zastopan v vseh naših izdelkih. 

V bližnji prihodnosti želimo dosedanjim izdelkom dodati številne nove. Ampak ne običajne, temveč take, ki jih na trgu še ni. Prihajajo nove oblike, prilagojene človeški roki in drži. Ergonomija je veda, ki nas poleg procesa izdelave izredno zanima in je primarno v naših mislih. Več pa v praksi razkrijemo kmaluuu…

Želiš biti prvi obveščen, ko objavimo nov izdelek ali izdelek po znižani ceni?

Naroči se na e-novice